Αυτοματισμοί Κτιρίων

Αξιόπιστη ασφάλεια για τα κτηριακά σας συστήματα και τεχνολογίες διασυνδεδεμένες με τους βολικότερους αυτοματισμούς.

Για τη δημιουργία τεχνικών εγκατστάσεων μέσα σε κτήρια που σχεδιάστηκαν με γνώμονα την υψηλή αποδοτικότα, η Weidmuller προσφέρει λύσεις σε πολλούς τομείς όπως ανελκυστήρες, κυλιόμενες σκάλες,συστήματα θέρμανσης εξαερισμού και κλιματισμού,όπως επίσης συστήματα προστασίας αλλά και συστήματα ελέγχου.

Weidmuller’s KonboX® System.

Με το σύστημα καλωδίωσης KonboX®,η Weidmuller προσφέρει μια έξυπνη λύση για τη βιομηχανία ανελκυστήρων η οποία μειώνει κατά πολύ τον απαιτούμενο χρόνο εγκατάστασης αλλά και τον απαιτούμενο αριθμό εξαρτημάτων που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν.Παράλληλα αυξάνει κατά πολύ το ολικό επίπεδο ασφάλειας όλης της κατασκευής.

Κανένα λάθος κατά την καλωδίωση.Πουθενά!

H εταιρία BELIMO, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή οδηγών για τον τομέα της θέρμανσης, δεν ήταν σε θέση να καταφέρει μια γρήγορη και αλάνθαστη εγκατάσταση για το Multi Point Bus δίκτυο της με τις υπάρχουσες τεχνικές καλωδίωσης. Για τον λόγο αυτό, η Weidmuller εξέλιξε με την από κοινού συνεργασία της BELIMO, το υπάρχον πρότζεκτ FieldPower®,το οποίο αφορούσε αποκεντρωμένο αυτοματισμό και διανομή ενέργειας,σαν βάση για την εγκατάσταση του συγκεκριμένου Bus δικύου δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο, η Belimo μπορεί τώρα να προγραμματίζει στάνταρ αλάνθαστη εγκατάσταση καλωδίων από τον πίνακα ελέγχου εώς την τελική συσκευή.

G.A. Solutions

Αποκλειστικοί Εισαγωγείς & Διανομείς Ελλάδος και Κύπρου