Ενέργεια

Η παραγωγή ενέργειας είναι ο τομέας σας.

Η παραγωγή των καλύτερων συνδέσεων είναι ο δικός μας. Let’s connect.

Στο μέλλον, η παραγωγή ενέργειας θα βασίζεται σε ένα μείγμα που θα αποτελείται από ένα σημαντικό μέρος ανανεώσιμων πηγών,καθώς και στους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής.Τα προϊόντα της Weidmuller εκτείνονται σε ένα μεγάλο φάσμα,από λύσεις που υποστηρίζουν την αξιόπιστη επεξεργασία στις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής ενέργειας, εώς προϊόντα εφαρμογών συγκεκριμένων προδιαγραφών για τις ανάγκες του τομέα των Α.Π.Ε.

Αποκλειστικά φορμάτ για διπλασιασμό του αριθμού συνδέσεων.

Δύο νέες μονάδες παραγωγής ενέργειας είναι έτοιμες να συνδεθούν στο δίκτυο ηλεκτρικής διανομής της Ταϊβάν,και χρησιμοποιoύν συστήματα ελέγχου της Siemens.Είναι ένα έργο στο οποίο οι “PUSH IN” PRV patch distributors της Weidmuller,έχουν παίξει ένα ζωτικό ρόλο:Με τα 16 επίπεδα συνδέσεων,προσφέρουν ένα αποκλειστικό φορμάτ που παρέχει τον διπλασιασμό του αριθμού των διαθέσιμων συνδέσεων.

Υψηλή αξιοπιστία για δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες στην Αιολική Βιομηχανία.

Υψηλού επιπέδου τεχνολογικές εφαρμογές είναι δυνατές, χάριν στις βυσματικές συνδέσεις για αισθητήρες και σήμα.

Εφαρμογές Φωροβολταϊκών.Λειτουργία στη μέγιστη απόδοση.

Η απρόσκοπτη λειτουργία ενός φωτοβολταϊκού πάρκου, είναι κρίσιμη για την αποδοτικότητα του.Η σειρά TRANSCLINIC xi+ μετράει τόσο την ένταση από ένα ξεχωριστό string, ή από μια σειρά strings, όσο και την τάση. Έτσι επιτυγχάνει μια λεπτομερέστατη Tηλεμετρία. Δυσλειτουργίες που μπορούν να προκαλέσουν μείωση κερδών, όταν ανιχνεύονται, μπορούν να εξουδετερωθούν με ένα Σύστημα Μόνιμης Τηλεμετρίας Φωτοβολταϊκού Πάρκου, όπως το TRANSCLINIC xi+

Προσυναρμολογημένοι βαριάς χρήσης connectors της σειράς RockStar® από τη Weidmuller.

H Dongfang,κατασκευάστρια εταιρεία τουρμπίνων,χρησιμοποιεί τη σειρά RockStar® για τις εγκαταστάσεις αιολικών πάρκων.

G.A. Solutions

Αποκλειστικοί Εισαγωγείς & Διανομείς Ελλάδος και Κύπρου