Μεταφορές

Εσείς επικεντρώνεστε στη συνέπεια.Εμείς εξασφαλίζουμε ασφαλείς συνδέσεις. Let’s connect.

Στη βιομηχανία των Μεταφορών, στους αυτοματισμούς των Σιδηροδρόμων αλλά και στα Πλοία, πρέπει να αντιμετωπιστούν πολλοί και διαφορετικοί περιβαλλοντικοί παράγοντες.Οι συχνά πραγματικά δύσκολες συνθήκες, σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα λειτουργικής αξιοπιστίας που απαιτούνται,συνεπάγονται αντίστοιχα εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις για τα μηχανικά και τα ηλεκτρικά εξαρτήματα που θα χρησιμοποιηθούν για να λειτουργούν τα Μεταφορικά Μέσα.Η Weidmuller έχει τις λύσεις.

Επικοινωνία σήματος για ψηφιακά συστήματα ελιγμών πλοίων.Η απαιτούμενη αντικραδασμική προστασία προδιαγεγραμμένη κατά Rolls Royce.

Tα συγκεκριμένα ψηφιακά συστήματα προερχόμενα από τη RR Marina Division, ελέγχουν τις προπέλλες και τα συστήματα water jet σε πολλά πλοία. Αλλάζουν για παράδειγμα την κλίση της προπέλλας. Η Rolls Royce, έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για τις αρμόδιες συνδέσεις που επικοινωνούν το σήμα.Πρέπει να μην χρειάζονται συντήρηση , αλλά και να αντέχουν σε τεράστιους κραδασμούς.Η Weidmuller εξέλιξε τη σειρά WDZ μετατροπέων σήματος για σειριακά interface, που πληρεί τις αντίστοιχες προδιαγραφές της RR και είναι κατάλληλοι για τις συγκεκριμένες συνθήκες.

Yψηλή ταχύτητα με υψηλή ισχύ.

Σε κάποια από τα γρηγορότερα τραίνα του κόσμου που εξελίσσει η Siemens, η Weidmuller έχει συνεισφέρει με το σύστημα RockStar® HighPower connector.

Στη θάλασσα, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Tροφοδοσία και επικοινωνία στα συστήματα ελέγχου των πλοίων από τη Weidmuller, πιστοποιημένα από τη Γερμανική LLOYD –(GL Approval). Tροφοδοτικά και Ethernet Switches υψηλής πιστότητας.

O φωτισμός και η σήμανση, είναι θέματα ασφαλείας, όταν μιλάμε για τα υπόγεια του Μετρό.

Η Weidmuller,προμήθευσε τα κουτιά διανομής στους υπεύθυνους του Μετρό της Βιέννης, με αφορμή την επέκταση της γραμμής U2,για τις ανάγκες της διοργάνωσης του Εuro 2008 H σειρά Klippon®STB ήταν η πιο αξιόπιστη λύση.

G.A. Solutions

Αποκλειστικοί Εισαγωγείς & Διανομείς Ελλάδος και Κύπρου