Μηχανολογία

Ο συνεργάτης σας στις Βιομηχανικές Μηχανολογικές Συνδέσεις

Αυτό που μετράει για εσάς, είναι οι μειωμένοι χρόνοι συναρμολόγησης και η υψηλή διαθεσιμότητα.

Η Weidmuller, σχεδιαζει και υποστηρίζει αυτούς τους τομείς με μοναδικές λύσεις για ασφαλή δίκτυα επικοινωνίας υψηλής απόδοσης,με κατασκευές bus δικτύων ,αλλά και με επαγγελματικά switching και connecting προϊόντα.

Πρωτοποριακές πλήρεις λύσεις για καλωδιώσεις ανελκυστήρων με το σύστημα konbox®

Με το σύστημα καλωδίωσης KonboX®,η Weidmuller προσφέρει μια έξυπνη λύση για τη βιομηχανία ανελκυστήρων η οποία μειώνει κατά πολύ τον απαιτούμενο χρόνο εγκατάστασης αλλά και τον απαιτούμενο αριθμό εξαρτημάτων που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν.Παράλληλα αυξάνει κατά πολύ το ολικό επίπεδο ασφάλειας όλης της κατασκευής.

SAI AU PROFIBUS-DP Wireless

Λύσεις για γρήγορο και ιδιαίτερα αξιόπιστο επαναπρογραμματισμό Ρομπότ συναρμολόγησης με τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας σήματος.

Εύκολη κατασκευή περίπλοκων δικτύων.

Στη Βιομηχανία Τροφίμων, οι απαιτήσεις για τέλειο έλεγχο της παραγωγής, για απόδοση και για προσαρμοστικότητα είναι απόλυτες.Πολλά και διαφορετικά πρωτόκολλα χρησιμοποιούνται για την διαχείριση δεδομένων από εξισου πολλά και διαφορετικά υποσυστήματα.Η weidmuller έχει τις λύσεις. Η πιθανότητα πτώσης του συστήματος λόγω μεγάλου τράφικ στην αναμετάδοση δεδομένων, αντιμετωπίζεται με τις εξειδικευμένες συσκευές διαχείρισης Managed Switches ,της Weidmuller.

Mόνιμα και αξιόπιστα διακοπτώμενα κυκλώματα.

Με τα Solid State ρελαί ΤΕRΜΟΡΤΟ®,η Weidmuller προσφέρει μια κόμπακτ ηλεκτρονική εναλλακτική λύση στα κλασικα ηλεκτρομηχανικά ρελαί.Η λύση αυτή ουσιαστικά αποτελεί μονόδρομο, όταν ανώτερα επίπεδα αξιοπιστίας απαιτούνται από την περίσταση.Ο παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή ρολών αλουμινόχαρτου εταιρεία Achenbach Buschhütten GmbH,μπορεί να σας το πιστοποιήσει.

G.A. Solutions

Αποκλειστικοί Εισαγωγείς & Διανομείς Ελλάδος και Κύπρου